Jäseneksi HeMeen

Kuva: Jukka Honkala

Uusia jäseniä otetaan alkeis- tai kertauskurssien kautta sekä erityistapauksissa hallituksen päätöksellä.
 

Kursseilla käydään melontataitojen perusteiden opettelun tai kertauksen lisäksi läpi mm. kaluston käsittelyä ja jokapäiväistä huoltoa, vajatoimintoja, turvallisuusasioita sekä seuran yleisiä käytäntöjä.

Kertauskurssi on tarkoitettu jo melontataidot omaaville. Siellä opetellaan seuramme käytänteet, tavat ja paikat.

Huom! Jos sinulla on työantajalta saatu E-Passi, voit maksaa kurssisi sillä. Kirjaudu sisään E-Passin sivustoille omilla tunnuksilla, valitse "Verkkomaksut" ja syötä lomakkeeseen laskun tiedot.

Alkeiskursseille ilmoittaudutaan 12.4.2018 klo 18 seuran Mustikkamaan vajalla. Yksi ilmoittaja saa ilmoittaa kaksi kurssilaista. Kannattaa tulla ajoissa jonottamaan...

Alkeiskurssit

Vuoden 2018 kajakkialkeiskurssit ovat viikoilla 21, 22, 23 ja 24 (ma, ti, to). Katso tarkemmin kohdasta alkeiskurssit.

Kertauskurssi

Vuoden 2018 kertauskurssille ilmoittaudutaan erillisellä hakemuksella. Kertauskurssi pidetään viikolla 20, 14.5.-15.5. Kurssille otetaan melontataidon jo hankkineita. Esimerkiksi muualla alkeiskurssin käyneet tai muuten hyvät melontataidot hankkineet ja useamman vuoden melontakokemuksen omaavat voivat hakea kertauskurssille.

Kokenut melonnanharrastaja

Lähtökohtaisesti kaikki jäsenet tulevat alkeis- tai kertauskurssien kautta. Kokenut vähintään EPP2-taidot hallitseva meloja voi hakea jäsenyttää pelkän vajarastin suorittamalla, jos kertauskurssit kuluvalta vuodelta on jo pidetty.

Kertauskurssi

Kertauskurssilaiset valitaan hakemusten perusteella. Hakemus on jätettävä viimeistään 9.4.2018. Lisätietoja ja pääsy hakemuslomakkeeseen kohdasta kertauskurssit.

Vuoden 2018 kajakkimelonnan kertauskurssille, viikolla 20

(14-15.5.2018), otetaan melontataidon jo hankkineita. Esimerkiksi muualla alkeiskurssin käyneet tai muuten hyvät melontataidot hankkineet ja useamman vuoden melontakokemuksen omaavat voivat hakea kertauskurssille.

Tästä kertauskurssihakemukseen.