Kertauskurssit

Kertauskurssilla kerrataan melonnan perustekniikoita ja melontaturvallisuusasioita sekä tutustutaan seuran toimintaan. Myös pelastusharjoitus (paripelastautuminen) kuuluu olennaisena osana kurssiin. Kurssin tavoite on varmistaa tiedot ja taidot, joilla melontaharrastusta voi jatkaa ryhmässä. Jäseneksi liittymisen edellytyksenä on kertauskurssin suorittaminen kokonaisuudessaan ja osallistuminen pelastusharjoitukseen. Kurssi kestää kaksi iltaa kello 17.30 - 21, yhteensä noin seitsemisen tuntia.

Kaikilta kurssilaisilta vaaditaan uimataito pohjoismaisen uimataidon määritelmän mukaisesti (200 m tauotta, josta 50 m selkää).

Seuralla on vastuuvakuutus, mutta ei tapaturmavakuutusta kurssilaisille. Harkitse vakuutusturvasi.

Vuoden 2019 kertauskurssi

Vuoden 2019 kertauskurssin haku päättyi 22.3.2019. Ei ole enää mahdollista hakea kurssille.

 

Kertauskurssi pidetään viikolla 19, 6.-7.5. Mustikkamaan vajalla, Mustikkamaantie 3.

Kurssiin liittyvä vapaaehtoinen viisi-kuusi tuntia kestävä kurssiretki lähtee Soutustadionilta Merikannontieltä.

Kertauskurssimaksu: 110 €. Maksu sisältää MESO:n uudistetun alkeisoppaan. Liittyessäsi HeMe:n tulee lisäksi suorittaa jäsenmaksu 50 € + talkoopanos 4 tuntia ja avainpantti 30 €. Yhteensä 190 €.

 

Liittyminen HeMe:n jäseneksi

HeMe:n kertauskurssin suorittaneet voivat anoa kurssinkäyntivuonna HeMe:n jäsenyyttä. Pelastusharjoitteluun osallistuminen kurssilla on määritelty jäsenyyden ehdoksi. 

Kurssijäsenyyttä haetaan täyttämällä ja allekirjoittamalla kurssilla saatu jäsenhakemuslomake ja lähettämällä täytetty lomake jäsensihteerille. Jos lomake on kadonnut, uuden saa jäsensihteeriltä. Lisäksi on maksettava jäsenmaksu. Hallitus hyväksyy jäsenen yhdistyksen jäseneksi kokouksessaan, jonka jälkeen jäsen voi lunastaa vaja-avaimen, jolla pääsee käyttämään seuran kalustoa.