Maksut ja ostot seuralle

Mitään maksuja ei saa maksaa ilman oikeaa viitettä ja taloudenhoitajan ohjeistusta! Ota tarvittaessa yhteyttä taloudenhoitajaan, osoite on talous@helsinginmelojat.fi

Maksut seuralle vuonna 2020


Jäsenen maksut

 • Jäsenmaksu: 85 €
 • Jäsenmaksu talkoopanoksen tekijälle: 50 €
  (edellyttää vähintään neljän tunnin talkoopanosta seuran hyväksi)
 • Lapsijäsenmaksu (0-18 v) 0 €
 • Kanoottipaikka: 45 €
 • Kaappipaikka: 10 €
 • Trailerin vuokra omille retkille: 20 €/yö
 • Retkipäivämaksu omille retkille 3 €/yö. Minimimaksu on 9 €. (Yhden-kahden yön retket ovat maksuttomia. Kolmen yö retki maksaa 9 €, neljän 12 € jne. Retken pituus on maksimissaan 11 perättäistä vuorokautta).

Voit käyttää e-passia maksamiseen (vain verkkomaksuja).

Jäsenmaksulaskut lähetetään helmikuussa.

Lepäävä jäsenyys ei ole mahdollista.

 

Talkoopanoksesta: tehty talkoopanos otetaan huomioon vasta seuraavana vuonna. Esimerkki: Jos Marja Melanperä tekee talkoopanoksensa 2016, hän maksaa pienemmän jäsenmaksun 2017 (50 euroa). Jos hän taas unohtaa tehdä talkoot 2017, hän maksaa 2018 normaalin jäsenmaksun (85 euroa), ja niin edelleen.

Uusi jäsen maksaa liittyessään jäsenmaksunsa ilman talkoopanosta (50 euroa), mutta hänenkin pitää suorittaa talkoopanoksensa liittymisvuoden aikana, jotta olisi oikeutettu halvempaan jäsenmaksuun seuraavanakin vuonna (50 euroa).

 

Ohjeistus, seuran paatilla omille retkille:

Ilmoita pidempi paattilaina oheisella lomakkeella: 

Retkilomake

 

Ohjeistus, vierasmelontamaksu: pyydä lasku oheisella lomakkeella:

Vierasmelontamaksu 10 € (yksi vieras kerrallaan, alle 16-vuotias oma lapsi maksutta)

Linkki vierasmelontalomakkeeseen

 


Kurssi-, liittymis- ja avainmaksut

 • Alkeiskurssimaksu: 130 € (sisältää MESO:n uudistetun alkeisoppaan ja liittymismaksun)
 • Kertauskurssimaksu: 110 €. (sisältää MESO:n uudistetun alkeisoppaan ja liittymismaksun)
 • Liittymismaksu 60, hallituksen ilman kurssia hyväksymille jäsenille
 • Jäsenmaksu, mikäli liityt jäseneksi 50 € sekä talkoopanos. Milkäli talkoopanos jää tekemättä seuraavan vuoden jäsenmaksun yhteydessä peritään kalliimpi maksu. Seuran jäsenyyttä voi anoa vain kurssinkäyntivuonna.
 • Avainpantti: 30 € iLOQ-avaimesta.

Maksumuistutuksia ei lähetetä. Mikäli kurssimaksua ei ole suoritettu eräpäivään mennessä, kurssille pääsy evätään ja jonosta otetaan mukaan uusi kurssilainen. Peruthan kurssipaikkasi jos et ole tulossa lähettämällä viesti osoitteeseen hemejasensihteeri@gmail.com.

Vanhasta Abloy-avaimesta saa 10 euron pantin takaisin. ILOQ-avaimesta saa 30 euron pantin takaisin. Pantin voi saada takaisin jos avaimen palauttaa vuoden sisällä eroamisesta.


Tilinumero

Keskustele muista maksuista taloudenhoitajan kanssa, häneltä saat myös tilinumeron (talous@helsinginmelojat.fi).

Käytä laskun viitettä maksaessasi. Ostetuista tuotteista/palveluista esitetään kuitti tiistaipäivystäjälle, SS klo 17-18 (kesäaikaan).


Jäsenmaksuista päättää yhdistyskokoukset. Muut maksut määrittelee hallitus. Oikeudet muutoksiin pidätetään.

Ostot seuralle 

Jos ostat seuralle jotain, on hankintoihin oltava etukäteishyväksyntä ja hankinnasta on täytettävä allaoleva täytetty laskupohja liitteineen, kuitit, osallistujien nimet, jne.

 

Voit tulostaa lomakkeen ja täyttää sen käsin, tai voit täyttää lomakkeen sähköisesti.

 

SÄHKÖPOSTITSE

Lähetä täytetty lomake, kuitit ja mahdollisesti osallistujalistat osoitteeseen hemejasensihteeri@gmail.com. Kuitit oltava skannattuna/kuvattuna (selkeä kuva!) ja mieluiten pdf-muodossa mukana, ei kuvaliitteinä. (Jos lähetät muutenkin sähköpostitse lomakkeen et tarvitse postittaa alkuperäistä kuittia erikseen).

POSTITSE

Toimita täytetty laskulomake liitteineen taloudenhoitajalle (Helsingin Melojat ry, c/o Viktoria Sjöberg, Riihenkulmanpolku 5, 00700 Helsinki) mahdollisimman nopeasti, hyvissä ajoin ennen vuodenvaihdetta, jotta hankinta saadaan kirjattua oikealle tilikaudelle.

 

Kilometrikorvauksia ei korvata kuin poikkeustapauksissa hallituksen luvalla.