Tiistaipäivystys

Tiistaipäivystykset ovat Soutustadionilla tiistaisin klo 17-18 noin toukokuun loppupuolesta elokuun loppuun, ks. tapahtumakalenteri. Päivystäjänä toimii vuorollaan yksi talkoitaan suorittava seuran jäsen, joka saa tehtävään ohjeet päivystysvastaavalta. Päivystäjät rekrytoidaan keväällä.

Päivystäjä jakaa vaja-avaimia pääasiassa seuran uusille jäsenille, mutta tarvittaessa myös vanhoille, sekä vastaanottaa eroavien jäsenten avaimia. Uuden jäsenen tulee esittää kuitti jäsenmaksustaan sekä avainpantista avainta hakiessa. Jos vanha jäsen on kadottanut avaimensa tai muusta syystä haluaa uuden avaimen, tulee hänen maksaa uusi avainpanttimaksu ja esittää maksusta kuitti päivystäjälle. Jäsenyys tarkistetaan jäsenrekisteristä. Jokaisen tulee kuitata avain vastaanotetuksi henkilökohtaisesti. Kuittaaja sitoutuu samalla myös vajojen käyttöä koskeviin sääntöihin.

Päivystyksestä voi noutaa seuralla myynnissä olevia tuotteita sekä päivystyksen aikana seuran jäsenillä on mahdollisuus käyttää laminointikonetta. Tuotteet sekä laminointikalvot tulee maksaa etukäteen Hemen tilille ja kuitti esitetään päivystäjälle.

Tervetuloa tiistaipäivystykseen!