Kokenut meloja

Kokenut, vähintään EPP2-taidot taitava meloja pääsee HeMeläiseksi ympäri vuoden suorittamalla vajarastin. Vajarastin tarkoituksena on läpikäydä vajojen toimintatapoja ja HeMen käytäntöjä.

Talvimelojia jäisessä meressä. Kuva Ilkka Salmi 2019.
Talvimelojia jäisessä meressä. Kuva Ilkka Salmi 2019.

Vajarastiin ilmoittautuminen ja jäsenyys:

Vajarastiin on mahdollista ilmoittautua ympäri vuoden ja onnistuu ottamalla yhteyttä HeMen hallituksen jäseniin.

HeMen jäsenmaksu on 50€ + liittymismaksu 60€ + talkoopanos 4 tuntia + avainpantti 30€.

Vajarastin sisältö:

Vajarastilla käydään läpi HeMen kalustoa ja varusteita, turvallisuus asioita sekä vajan käytäntöjä. Myös HeMen toimintaa ja mahdollisuuksista osallistua seuran toimintaan ennätetään käymään läpi vajarastin aikana. Kokeen arvioinnissa tulee olla mukana yksi hallituksen jäsen. Vajarastin lisäksi vaaditaan näyttö paripelastautumisesta.

Vaatimukset kokeneelle melojalle:

Vähintään EPP2-taidot omaavaa meloja luetaan kokeneeksi melojaksi ja on oikeutettu HeMen jäseneksi suorittamalla pelkästään vajarastin sekä näytön paripelastautumisesta.

Kaikilta HeMeläisiltä vaaditaan uimataito pohjoismaisen uimataidon määritelmän mukaisesti (200 m tauotta, josta 50 m selkää).

Seuralla on vastuuvakuutus, mutta ei tapaturmavakuutusta, joten tarkistathan omat vakuutuksesi hyvissä ajoin ennen vesille lähtöä.

Liittyminen HeMen jäseneksi:

Vajarastin ja jäsen sekä liittymismaksun suorittamisen jälkeen kokenut meloja on oikeutettu kaikkiin HeMen tarjoamiin etuihin. Ensimmäisen vuoden maksut ovat yhteensä 140e.

Seuran jäsenenä pääset harrastamaan melontaa iltalenkeistä vaativiin retkiin, lainaamaan hyvää kalustoa kahdelta eri vajalta, osallistumaan seuran yhteisille retkille sekä vuokraamaan omille retkille  kalustoa kohtuukustannuksin, lisäkouluttautua, harjoitella talvella uimahallissa, mahdollisuuden kunnostaa kalustoa korjauspajalla sekä tavata ja harrastaa melontaa mukavien HeMeläisten seurassa.

Tervetuloa melomaan!